Naar eigen smaak

UW EIGEN SMAAKVOLLE WORKSHOP OF BEDRIJFSEVENEMENT

Van workshops (van 1 uur inspiratiesessie tijdens een evenement tot aan meerdaagse programma’s) tot teambuildingsactiviteiten die bijdragen aan de smaak binnen uw zaak. Van het samen nadenken met uw medewerkers over uw smakelijke toekomst tot het smakelijk inspireren van uw klanten tijdens een evenement. Als het maar smaakvol en zakelijk is!  Met smaakvol bedoelen wij dat er smaakbeleving moet zijn, of dat nu eten, smaken uitwisselen, smaken creëren, smaken trainen of smaaksensatie is.

Samen met één of meer van ons gaat u naar eigen smaak een smaakvol programma organiseren. Wij zoeken altijd naar dat wat nodig is om van uw smaakvolle zakelijke activiteit een succes te maken. Hebben we het zelf niet huis dan zoeken we binnen onze contacten.

Doordat we samenwerken staan we sterker en kunnen we uw gewenste smaak toevoegen!

Geef hieronder een reactie met uw naam en telefoonnummer en wij bellen u zo snel mogelijk of klik hier om naar onze contactgegevens te gaan! Een afspraak is vrijblijvend. Indien wij een voorstel mogen doen dan willen wij deze altijd met u bespreken. Ons voorstel is een plan van aanpak, u hoeft niet met ons verder. Wij rekenen dan wel eenmalig € 121,- inclusief BTW voor het maken van dit plan.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *