SMAAKDEZAAK 2-daagse

4 september van 09.00 t/m 17.00 uur en 30 september van 13.00 t/m 20.00 uur

Geef u nu op bij Femke Smit en Marleen Kosterink via info@smaakdezaak.nl. We starten vanaf 8 deelnemers (Let op! Maximaal aantal deelnemers is 16)

Investering: € 600,- exclusief BTW voor 2 dagen alles inclusief!

Consumeren doen we vooral op basis van smaak! Over smaak valt niet te twisten! Smaken veranderen en zijn trendgevoelig. Smaak is heel persoonlijk!

De belangrijkste vraag tijdens deze 2-daagse is: “Wat is de smaak van uw zaak?”

Door smaak te kiezen binnen uw bedrijf/als ondernemer schept uw duidelijkheid naar uw doelgroep met betrekking tot verwachtingen en door smaak te kiezen trekt u ook de klanten aan, die u het liefste wilt en wie ook de beste ambassadeurs zijn die aan anderen zullen vertellen, dat ze bij of met u zaken moeten doen.

Voor wie?
Bedrijven/ondernemers die smaak willen toevoegen aan hun bedrijf! Met bedrijven doelen we op medewerkers binnen uw organisatie die zich bezig mogen houden met het uitzetten van uw toekomstbeleid (bijvoorbeeld een marketingmanager/personeelsmanager).

Waarom?
Bent u ervan overtuigd dat je door een specifieke doelgroep te kiezen smaak toegevoegd voor de lange termijn? Wilt u ook smaakvol ondernemen en heeft u net dat snufje zout of peper nodig om met nog meer smaak te ondernemen en uw bedrijf vorm te geven? Wilt u graag nieuwe ondernemers leren kennen en smaken uitwisselen? Wilt u lekker eten, gezelligheid op een prachtige locatie en creativiteit inzetten om nieuwe concepten/producten/diensten/promotieacties samen te gaan bedenken voor uw bedrijf? Zijn er een aantal problemen die u graag wilt delen en waar u een simpele oplossing voor wilt bedenken? Het kan allemaal. Tijdens deze tweedaagse gaat u samen smaak toevoegen aan uw zaak!

Wat levert het u op?
– Ik heb creatieve technieken aangeleerd gekregen, die gemakkelijk binnen mijn organisatie toe te passen zijn binnen alle bedrijfsprocessen en de ontwikkeling voor de lange termijn.
– Ik heb mijn netwerk vergroot en ervaren hoe krachtig het is om anderen mee te laten denken over de toekomst van mijn bedrijf.
– Ik heb ontzettende veel smaakvolle momenten meegemaakt, zowel letterlijk als figuurlijk.
– Ik heb meerdere eetbelevingen meegemaakt en ervaren hoe je in een ontspannen sfeer concrete stappen kunt zetten.
– Ik heb inzicht verschaft in mijn bedrijfsvisie en – cultuur en heb hierdoor inzichtelijk welke keuzes er voor de lange en de korte termijn wenselijk zijn voor mijn bedrijf.
– Op basis hiervan heb ik concrete bedrijfsdoelstellingen in kaart gebracht. Hierdoor heb ik een een reëel beeld neergezet hoe ik een reëel zou kunnen verwezenlijken.
– Als laatste heb ik veel plezier beleeft en een blijvende herinnering die ik mee naar huis mag nemen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Waar en wanneer?
– Buitenverblijf de Wijte in Eefde : vrijdag 4 september van 09.00 tot en met 17.00 uur
– Verrassingslocatie (in de omgeving van Zutphen) woensdag 30 september van 13.00 t/m 20.00 uur

Kosten?
€ 600,- per persoon exclusief BTW voor 2 dagen inclusief alles behalve reiskosten. Genoeg en bijzonder eten, drinken, veel buitenlucht en alle trainingsmaterialen.

Deze training is een samenwerking tussen Femke Smit van de De Creatieve Stoel, Marleen Kosterink Stapelbroek van Een Idee, Estrella van Liere van MadeBy eetbeleving – organisatie van bijzondere eetmomenten– en Nadja van den Berg van Cucinacasa

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *