Wat is uw recept voor een succesvolle toekomst?

Vraagt u zich wel eens af hoe uw bedrijf het volgend jaar doet, of u dan nog wel mee doet in de markt, wat uw bestaansrecht is en wat u kunt doen om in de smaak te blijven vallen? Misschien heeft u afgelopen jaren, tijdens de recessie, zich wel veel te vaak moeten afvragen hoe het beter zou kunnen.

Ondernemen en bedrijfsvoeren blijft een continue zoeken naar mogelijkheden en wikken/wegen van de juiste keuzes voor de korte – en de lange termijn. En dan wil je ook nog iets kiezen wat past bij uw bedrijf. Liever eigenlijk zo min mogelijk keuzes maken. Gewoon bij het oude blijven en lekker met de stroom meegaan.

Totdat het moment komt die ieder bedrijf, vroeg of laat, een keer tegenkomt. Het moment waarop een aanpassing nodig is binnen uw huidige menukaart.

Voorbeelden?

– Jouw aanbod is ingehaald door bedrijven die hetzelfde veel goedkoper kunnen aanbieden. Grote landelijke ketens, die groot inkopen en goedkoop kunnen wegzetten.
– Die twee grootste opdrachtgevers zijn weggevallen, die voor ruim 80 procent van de omzet zorgde en nu?
– Jouw huidige klanten waren zo tevreden en ineens is er daar een nieuw trending product/dienst, die je niet had zien aankomen, want het ging toch goed?! (NOKIA)
– Of gewoon heel klein. Je bent net een paar jaar gestart en je bent echt op zoek wat nou jouw smaken zijn. Wat is jouw unieke recept en toegevoegde waarde voor de klant?
– Je hebt jarenlang een ongewijzigd assortiment gehad en moet dit echt nu anders gaan inrichten. Misschien moet er wel iets nieuws ontwikkeld worden en heb je hiervoor al een idee in je hoofd. Zal het in de smaak vallen?
– Je financiële situatie is alles behalve rooskleurig en wat moet je nou kiezen? Welke richting zou het beste in de smaak vallen en jouw smaak het minste aantasten en het beste op de proef stellen?

Herkent u zich in één van bovenstaande voorbeelden? Dan bent u bij ‘SmaakdeZaak’ aan het juiste adres. Wilt u uw smaak ontwikkelen in groepsverband dan zijn onze workshops iets voor u. Wilt u liever smaak uitwisselen met één van ons aan een door u uitgezochte tafel dan is onze smaakuitwisseling iets voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook via ons kunt u uw vraag delen. Wij stellen hem dan voor u via Facebook en Twitter met een geschreven uitleg. Hier rekenen we € 50,- exclusief BTW per vraag.

Gratis advies: #durftevragen #dtv
– Vraag het aan uw collega’s, vrienden, bekenden
– Stel uw vraag via Twitter of Facebook met de bovenstaande hashtags.

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *